Keep english as your language?

Welcome
to HASA

There are new things from the stone oven to discover!

Many variations of HASA stone oven pizzas baked directly on hot stone.
Deutsche Version

Press information & Press review (German)

Please select an article below. Are you a journalist and need more information? Please contact us!

Pappadew bringt neuen Pepp auf die Pizza

01.12.2007, TK-Report

„Süd-Afrika ist in. Wir haben die Tiefkühlpizza neu definiert und präsentieren Peppadew, eine Frucht der ganz besonderen Art, exklusiv mit unserer Peppadew-Pizza“, berichtet Andreas Czayka, Geschäftsführer der Hasa-GmbH, Burg.... read on




Aus dem Interview

01.06.2007, TK-Report

Trend: Es wird immer Käuferschichten geben, die sehr günstig einkaufen wollen oder auch müssen. Insofern wird es auch immer einen Preiseinstieg geben. Aber muss immer und nur dieses Segment von Handelsmarken abgedeckt werden? Wir... read on




Gründerpreis 2006: 1. Platz für HASA

26.04.2007, Volksstimme

Von Steffen Reichel Genthin. 20 Unternehmensgründer, die in den Jahren 2005 und 2006 im Jerichower Land ihre Geschäftsidee in die Tat umgesetzt haben, hatten sich beim TGZ-Geschäftsführer Dr. Heinz Paul für den Gründerpreis beworben.... read on




HASA spendet für das Soziokulturelle Zentrum

07.04.2007, Volksstimme

Von Maren Gäbel Burg. Die Betreiber und jugendlichen Besucher des Soziokulturellen Zentrum freuen sich über die großzügige Sachspende der Pizza-Firma HASA. Das Unternehmen hat – auf Initiative von Landrat Lothar Finzelberg – eine... read on




Burger Pizza per Schiff bis nach Chile

27.03.2007, Volksstimme

Von Bernd Körner Burg. Allein mit der Behauptung man verfüge über die modernste Pizzabacklinie Europas, ist keine Ecke in einer Tiefkühltruhe in den Kaufhallen zu gewinnen. Da bedarf es mehr, nämlich die Idee, die Tiefkühlpizza so... read on




Pizza ist nicht gleich Pizza!

01.01.2007, marktplatz - gut essen, besser leben

Das Wichtigste an einer Pizza ist ihr Boden. Ist der nicht knusprig, schmeckt der beste Belag nicht. Daher hat der Boden der tegut... Eigenmarken-Tiefkühlpizza nun eine ganz neue Rezeptur. Und das kam so: Die tegut... Eigenmarken... read on




Deutliche Erfolge mit Käfer-Pizza und der Pizza für Verliebte

01.01.2007, TK-Report

„Die gesamte Käfer Range hat bahnbrechende Erfolge erzielt und aus unserer Sicht die Qualität von hochwertigen Steinofen-Pizzen neu definiert“, freut sich Sja Delikhoun, Leiter Vertrieb und Produktentwicklung bei HASA in Burg. Die... read on



Further press articles by year of publication

Our Vision

When we started with the construction of the factory in the middle of a green meadow in mid-2005, we already had fixed ideas about how the best frozen pizza should look in the future. Industrially produced, yet as close as possible to the traditional pizza crafted by our favourite Italian restaurant around the corner. A frozen pizza to... read on

Subject Sustainability

We consider it our duty to ensure the safety and health of our employees by taking appropriate actions and measures. In terms of the value chain, we also... read on

Brands by HASA



With our Italissimo and Amore brands, your customers have the opportunity to test new recipes... read on

Subject Transparency



[...] Therefore, we aim to describe ingredients and manufacturing processes in as much detail and as transparently and clearly as possible... read on

News from HASA

40 times gold medal for HASA – the new DLG awards have arrived!

Since the middle of February, this year’s DLG test results for our ready-made meals and frozen pizzas are in. Just as in the years before, all the HASA pizzas could convince. The jury’s result was outstanding for us. We received 40 gold medals... read on


HASA Exclusive partner of SCM european handball game against Melsungen

For a few years now, HASA sponsors the national handball league team SC Magdeburg and watches many of the exiting games. But wednesdays game could not have been more thrilling. The SC Magdeburg played against MT Melsungen and won within the last... read on


Private Label innovative and successful

Early this month tk report -18 released an interview with our manager Andreas Czayka. They talked about private label pizzas, brands and the future of HASA. Read the entire article in our press... read on